Идеи за уикенда


Уикенд за момичета

Уикенд за момичета

Изживейте незабравим уикенд за Момичета далеч от града. Съберете най-добрите си приятелки за приятна почивка, изпълнена с отпускане, приключения и смях. Предлагаме комфортно настаняване, подмладяващи процедури и вълнуващи групови занимания. Отпуснете се край камината, разходете се сред природата или се насладете на вкусни изживявания. Създайте незабравими спомени и отпразнувайте приятелството по неповторим начин.

(още…)
Приятелско пица-барбекю

Приятелско пица-барбекю

Насладете се на приятелството във вила “Ерен”. Опитайте уникално вкусни пици на пещ или сочно барбекю в автентична и гостоприемна обстановка. Независимо дали е за неформално събиране или специално празненство, насладете се на вкусна храна и създайте незабравими спомени с приятелите си. Изживейте перфектното съчетание от добро време и прекрасни аромати във вила “Ерен”.

Сватбено тържество

Сватбено тържество

Вила „Ерен“ е перфектно място за вашата сватба, традиционно събиране или честване на юбилей. Гарантираме ви, че ще имате незабравимо преживяване. Вилата предлага традиционна обстановка, красивата градина и всичко необходимо за да направим вашето тържество неповторимо. Заповядайте и отпразнувайте при нас!

Сезонна оферта
Сезонна оферта

Направете своето моминско парти във вила Ерен! Направете си уикенд за момичета – почивка с коктейли, козметични филъри, ботокс и йога, всичко на едно място. Резервирайте сега за луксозна почивка като никоя друга!