Уикенд за момичетаИзживейте незабравим уикенд за Момичета далеч от града. Съберете най-добрите си приятелки за приятна почивка, изпълнена с отпускане, приключения и смях. Предлагаме комфортно настаняване, подмладяващи процедури и вълнуващи групови занимания. Отпуснете се край камината, разходете се сред природата или се насладете на вкусни изживявания. Създайте незабравими спомени и отпразнувайте приятелството по неповторим начин.

Уикенди за красота

Благодарение на специалната колаборация и отличен личен опит с естетичната клиника ЕЛИ ЕСТЕТИКА , Ви предлагаме ексклузивната възможност да се възползвате от нехирургични естетични процедури със световно утвърден рейтинг и на най-конкурентни цени по време на Вашия престой. Така, ще може да се завърнете към Вашето ежедневие не само напълно отпочинали и презаредени, но и с още по-красива и подмладена визия.

ULTHERAPY – единственият в света неинвазивен SMAS – лифтинг с FDA – сертификат за стягане, уплътняване и подмладяване на кожата на лице, шия, брадичка, клепачи, деколте, който естествено и нехирургично съживява и възстановява синтеза на собствения колаген и еластин. Процедурата е еднократна (средна продължителност около час), но с дълготрайни резултати и без период на възстановяване.

КОРЕКЦИЯ НА МИМИЧЕСКИ БРЪЧКИ с БОТОКС – инжекционен метод за изглаждане на кожата, основаващ се на въвеждането на Ботулинов токсин тип А. Тази процедура третира мимическите бръчки в зоните чело, глабела и очи („пачи крак”), а резултатът е много по-свежа и подмладена визия.

КОНТУРНА ПЛАСТИКА с ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ – инжекционен метод за нехирургично подмладяване и естетични корекции с цел видимо подобряване на лицевите обеми и контури (като например зоните устни, скули, периорбитална, темпорална, брадичка и др.), основаващ се на прецизното въвеждане на високо качествени хиалуронови филъри.

Сезонна оферта
Сезонна оферта

Направете своето моминско парти във вила Ерен! Направете си уикенд за момичета – почивка с коктейли, козметични филъри, ботокс и йога, всичко на едно място. Резервирайте сега за луксозна почивка като никоя друга!